miercuri, 10 noiembrie 2010

Dezmintiri necesare

De cand am deschis, am avut parte de aprecieri, laude, comentarii mai mult sau mai putin prietenoase, injuraturi, controverse, felicitari si aplauze dar, mai ales, ne-au ajuns la urechi nenumarate zvonuri, care mai de care mai (ne)adevarate. Ne-am hotarat sa atacam doua dintre ele pe aceasta cale, dupa cum urmeaza :

- Rockoteca Metalhead in Cage


Nu inca ! Rockoteca de care ati avut pana acum parte, in fiecare sambata, se petrece sub egida Cage Club. Ne bucuram de o colaborare excelenta cu baietii de la MH si speram ca acest lucru sa se perpetueze dar, momentan, niciuna dintre rockotecile prezente in programul nostru nu poarta semnatura Metalhead. In momentul in care un astfel de eveniment va avea loc in incinta Cage, acest lucru va fi cu siguranta mediatizat!

- Exclusivitatea Stay Metal Forever

Colaborarea intre Cage si Stay Metal s-a creat cu mult inainte ca acest club sa se deschida. Ne-am bucurat si ne bucuram in continuare de sustinerea si de implicarea SMF si tinem sa le multumim pe aceasta cale! Sunt parteneri minunati si au parte de toata increderea si suportul nostru ! Cu toate acestea, nu s-a pus vreodata in discutie problema exclusivitatii cu niciun organizator si nici nu preconizam ca acest lucru sa sa intample vreodata. Detinatorii CageClub sunt la fel de deschisi sugestiilor cum au fost de la inceput !  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu